Leffe Blonde Klon

Malt til en klon af Leffe Blonde

Så er det blevet brygdag igen, selvom det er længe siden sidst, så er det ligesom med cykling – man glemmer det heldigvis ikke. Selv ikke engang efter flere liter øl indenbords….Denne gang stod opskriften på en klon af den velkendte Leffe Blonde. Købt som et samlet kit hos humlecentralen.dk i Søborg. Kittet er lavet af danske brewolution til deres Brewster, men kan også bruges til almindelige brygsystemer som mit. Det bliver lavet og solgt uvalset, men da jeg ikke ejer en valse, tilbyder humlecentralen heldigvis for 25,- at valse det for dig. Super service!

Kittet består af alt man skal bruge i afmålte og nemme portioner, derudover en nem opskrift som er lavet til begyndere. Manglede lidt flere informationer omkring SG (specific gravity), så man kan måle i løbet af brygget om man er på rette vej. Dertil manglede der også lidt flere informationer omkring mængde af øl, før kogningen startes. Men selvfølgelig er kittet mest henvendt til brewster ejere, så fair nok.

Bryggeprocessen gik godt og jeg ramte OG spot on! Så nu glæder jeg mig til om et par måneder at smage den færdige øl og se hvor god den er blevet.

God brygning til alle! 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Post Navigation